[ Annons ]

Foto: Oskar Hjelm.
Publicerat 13 september, 2021

WSP tillsätter affärsområdeschef

Maria Grimmer är ny chef för affärsområdet management på WSP. Hon kommer närmast från rollen som projektledare i Stockholm på samma företag.

Maria Grimmer återvände till WSP, där hon inledde sin karriär för över 20 år sedan, under förra året. Nu tar hon sig alltså an rollen som chef för management, och därmed även en plats i ledningsgruppen. 

– Jag är glad över att Maria vill fortsätta utveckla vår projektledarverksamhet, men nu med ett nationellt ansvar. Hon har i sin roll som regionchef visat på sin förmåga att leda och att utveckla verksamheten med god lönsamhet och kundnöjdhet, säger Håkan Danielsson, vd på WSP Sverige.

[ Annons ]

Maria Grimmer har arbetat på flera stora konsultbolag i branschen och har under sin tid på WSP varit involverad i några av Stockholms största infrastrukturprojekt, något som ställt höga krav på samarbetsförmåga och kundinsikt.

– Jag trivs väldigt bra på WSP. Trots att vi är ett stort och globalt företag har vi en unik företagskultur som är både nyfiken och ödmjuk. Det ger bra förutsättningar för att vi ska kunna arbeta ännu tätare tillsammans. Mitt mål är att vi på affärsområdet Management ska kunna bidra ännu mer till att stärka WSP inom både projektledning och projektorganisation.

WSP Management består av närmare 400 medarbetare, de flesta är projektledare och jobbar i projekt som rör infrastruktur, hus, energi samt arbetar med projektstyrning och metodutveckling.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]