[ Det självklara valet när du vill nå fastighetsbranschen ]

Vill du nå fastighetsbranschen, då ska du synas i Fastighetstidningen – den ledande branschtidningen för fastighetsägare.

Branschtidningen Fastighetstidningen är det självklara valet när du vill nå samhällsbyggnadsbranschen. Med en annons i Fastighetstidningen når du inte enbart 15000 fastighetsföretagare och bostadsrättsföreningar över hela landet utan också politiker, beslutsfattare och opinionsbildare.

Fastighetstidningen är branschtidningen för fastighetsbranschen. Det gillar våra läsare! Sedan 2015 har vi ökat antalet läsare med över 55 procent. Varje nummer av Fastighetstidningen når 28 000 läsare – det är den tidning som når flest läsare i branschen.

I undersökning efter undersökning ger våra läsare oss högsta betyg. Vi är trovärdiga, lättlästa och ständigt aktuella. Det talar för att just din annons blir uppmärksammad av rätt person vid rätt tidpunkt.

Jag vill särskilt påminna om vårt paketerbjudande som gör att du kan fördjupa din relation till Fastighetstidningens läsare på ett sätt som inte är möjligt i traditionella annonser. Vi erbjuder dig som annonsör ett unikt paket med redaktionella annonser i Fastighetstidningen, på fastighetstidningen. se och i vårt nyhetsbrev.

FÖR MER INFORMATION OM ANNONSERING:

Krister Bläsung

E-post: krister@advertise.se Telefon: 070 – 748 11 58

Jonas Thörne

E-post: jonas@advertise.se Telefon: 070 – 712 36 77

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]