[ Annons ]

Cecilia Fredholm Vaarning, kommunikation- och hållbarhetschef på Stena Fastigheter, och Henrik Svanqvist, vd på Tmpl. Foto: Tmpl.
Publicerat 28 januari, 2021

Stena testar boendeapp

Stena Fastigheter har inlett ett samarbete med proptech-bolaget Tmpl och lanserar en digital plattform och boendeapp i ett antal testområden.

Syftet med den nya tjänsten är att underlätta kommunikationen mellan hyresgästerna och förvaltare. På sikt kommer även ett tjänsteutbud finnas direkt i appen, med möjlighet att boka gemensamma resurser, som exempelvis tvättstuga eller konferensrum. De får på ett smidigt sätt digital och mobil access till sitt kontor eller bostad. Appen och plattformen för de privata hyresgästerna i testområdena rullas successivt ut under sex månader med start i januari 2021, därefter påbörjas utrullningen av kontorsplattformen.

– Vi vill att det ska vara lätt att leva och arbeta hållbart hos Stena Fastigheter. För att nå den ambitionen behövs smarta digitala lösningar som lägger grunden till en god kundupplevelse och kundnytta. Det känns spännande att vi har samarbetet på plats och kan starta upp ett test i tre områden i våra storstäder. Nu hoppas vi på ett gott gensvar från våra kunder, säger Cecilia Fredholm Vaarning, kommunikation- och hållbarhetschef på Stena Fastigheter. 

[ Annons ]

Henrik Svanqvist, vd på Tmpl, säger i ett uttalande att bolaget lagt stort fokus på att utveckla skalbarheten i plattformen, för såväl bostäder som kontor, för en effektivare förvaltning och hyresgästdialog. 

– Stena Fastigheter är en kund som har stora bestånd inom både bostäder och kontor som verkligen ser digitaliseringen som ett sätt att möta behoven hos sina hyresgäster. Vi är väldigt glada att inleda detta samarbete med Stena som delar vår syn på digitaliseringens möjligheter, säger han.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]