[ Annons ]

Foto: Paul Mac Innes
Publicerat 4 mars, 2020

Willhem söker minibovärdar

Willhem fortsätter satsa på sommarjobb för ungdomar. Nu söker bostadsbolaget för tionde året i rad ungdomar från 16 år och uppåt som vill jobba som minibovärdar

Willhem ser minibovärdprojektet som en del i företagets sociala engagemang. Runt 80 platser finns att söka, fördelade på de 13 platser i landet man har verksamhet på.

[ Annons ]

? Genom projektet ger vi ungdomar en möjlighet att få in en fot i yrkeslivet, i en bransch där efterfrågan kommer att vara stor i framtiden. Ungdomarna får arbetslivserfarenhet, en inblick i fastighetsbranschen och en möjlighet att tjäna egna pengar, säger Anna Flood, hr-chef på Willhem.

En minibovärd hjälper till med enklare skötseluppgifter i bostadsområdena, som att rensa ogräs, måla staket och hålla rent och snyggt under handledning av en ordinarie bovärd.

? Ungdomarna behöver ha ett intresse för att jobba med både hus och människor, för det handlar inte enbart om att sköta om hus och utemiljöer, utan även om att ge en bra service till hyresgästerna, säger Anna Flood.

 

 

 

 

 

 

 

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]