[ Annons ]

Foto: Croisette.
Publicerat 24 augusti, 2020

Tengbom flyttar – på grund av corona

Tengbom flyttar in i nya och mindre lokaler i Malmö – till följd av coronapandemin. Nya arbetssätt har gjort att arkitektbyråns kontorsbehov har förändrats.

Det nya kontoret är beläget i en gammal ordenssal på Gustav Adolfs Torg i centrala Malmö, i fastigheten Stadt Hamburg 13 mitt på Gustav Adolfs Torg, Malmö. Inflyttning är beräknad till första delen av 2021. För uthyrningen står Croisette, på uppdrag av Ramsbury Property

– Vi är oerhört glada att vi hittat ett så bra kontor för oss – läget tillsammans med lokalens exceptionella kvalitéer gjorde valet enkelt. Vi går faktiskt ner i antal kvadratmeter från våra nuvarande lokaler i Hyllie då vi ser att våra arbetssätt och därmed behov av typ av kontor förändrats i och med att många väljer att arbeta på annat sätt nu dvs på distans – hemma eller på annan plats. Det centrala läget är uppskattat av våra medarbetare och ger oss också goda möjligheter för delningsfunktioner. Vi ser med spänning framemot vår flytt till Stadt Hamburg 13, säger Emma Nilsby och Josefin Klein, kontorschefer på Tengbom.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]