Stefan Forsberg Smartfronts vd. Foto: Smartfront.
Publicerat 7 december, 2017

Smartfront utses till Årets Framtidsföretag

Eskilstunaföretaget Superfront med verksamhet inom fasadrenovering, fönsterbyten, ventilation och energibesparande åtgärder har utsetts till Årets Framtidsföretag av EEF.

Det är branschorganisationen Energieffektiviseringsföretagen, EEF, som varje år delar ut ett pris till det företag som har lyst starkast inom energieffektivisering. Tidigare år har utmärkelsen tilldelats bland andra HSB och Ahlsell.

[ Annons ]

I år vinner Smartfront utmärkelsen Årets Framtidsföretag.

– Vi behöver bra förebilder som tänker nytt. Smartfront har förstått utmaningen med renovering av flerbostadshus och tagit fram en ny lösning som underlättar för kunderna. Att förstå sin kund är A och O om man ska lyckas med energieffektivisering. Smartfront har tagit fram ny teknik som utgår från kundens behov. Lysande, menar Lotta Bångens, vd för Energieffektiviseringsföretagen.

– En utnämning som denna är oerhört positivt för oss och ger oss fortsatt kraft och energi att jobba vidare med att övertyga alla som arbetar med hus att energibesparingar och åtgärder i husets skalskydd är nödvändiga för ett långsiktigt och hållbart samhälle. Självklart är vi väldigt stolta att redan nu skapat en produkt som är etablerad på marknaden och som uppmärksammas allt bredare. Denna utmärkelse är ett bevis på att vi är på rätt väg, Stefan Forsberg Smartfronts vd.

Motivering:

Effektivare energianvändning i befintlig bebyggelse är en av våra största utmaningar. Vill man nå riktigt långt kräver det insatser både i klimatskalet och i ventilationssystemet. Insatser som påverkar verksamheten i byggnaden på olika sätt och som måste samordnas. Samtidigt är det lockande därför att det ger många fördelar ifråga om kostnader, välbefinnande och miljö. Det är inte konstigt att användarna är nyfikna men också tvekar att ta itu med något som är så svåröverskådligt.

Det är därför spännande att se att det finns företag som tar fram lösningar som tacklar flera delar i detta komplex och gör det på ett framgångsrikt sätt. Vi har därför valt Smartfront till Årets Framtidsföretag 2017.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]