Foto: Pixprovider.
Publicerat 20 februari, 2020

Serneke och Magnolia bygger i Sundsvall

Serneke bygger 319 lägenheter vid Norra Kajen i Sundsvall. Beställare är Magnolia Bostad och ordervärdet uppgår till omkring 370 miljoner kronor.

Det handlar om nybyggnation av 319 lägenheter i två kvarter med underliggande parkeringsgarage. De nya bostäderna är en del av Magnolia Bostads planer på att bygga i den västra delen av området Norra Kajen i Sundsvall.

[ Annons ]

– Samarbetet mellan Serneke och Magnolia Bostad är sedan länge etablerat och gott. Det känns väldigt inspirerande att få fortsätta detta även i Sundsvall och tillsammans med Magnolia Bostad ges möjlighet att utveckla en ny och attraktiv del av staden, säger Mikael Thorgren, regionchef på Serneke.

Byggstart är satt till hösten 2020 och inflyttning till senast 2023. Projektet är villkorat av beviljat bygglov, vilket bedöms beslutas under sommaren 2020.

– Vi ser mycket framemot att tillsammans med Serneke komma igång med byggnation av denna första etapp av vårt projekt i den västra delen av Norra Kajen i Sundsvall. Vi kommer att vara med och förändra historisk industrimark till en attraktiv del av innerstaden. säger Björn Bergman, Regionchef Öst på Magnolia Bostad.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]