Karriär

White rekryterar HR-chef

Rekrytering Martin Morén är ny HR-chef på White Arkitekter. Han kommer närmast från medtech-företaget Vitrolife och har en magisterexamen i arbets- och organisationspsykologi från Göteborgs universitet

Rikshem rekryterar transaktionschef

Rekrytering Andrea Cedwall är ny transaktionschef på Rikshem. Hon kommer närmast från Hemsö, där hon haft samma roll.

Thon Property utser vd

Karriär Mathias Svensson är ny vd för Thon Property. Han kommer närmast rollen som ekonomichef i samma bolag.

Riksarkitekten som älskar komplexa problemställningar

Intervju Hon tycker om komplexitet och organisation – en bra förutsättning för att få ansvariga inom samhällsbyggnad att gå åt samma håll. Möt Helena Bjarnegård, Sveriges första riksarkitekt.

Niclas Sundgren ny vd på Liljewall

Rekrytering Niclas Sundgren är ny vd för arkitektbyrån Liljewall. Han tar därmed över efter Per-Henrik Johansson, som går in i rollen som uppdragsansvarig arkitekt.

NCC tillsätter ny kommunikationschef

Rekrytering Fredrik Sköld är ny kommunikationschef på NCC i Sverige. Han kommer närmast från rollen som ansvarig för varumärke, digitalt, projekt och redaktionellt inom NCC Group.

Stockholmshem satsar på mentorer för nyanlända

Integration Stockholmshem satsar på projektet Stockholmsmentor, där nyanlända ska hjälpas ut i arbetslivet. 27 medarbetare på bostadsbolaget har anmält sig i den första fasen.

Kungsleden rekryterar kommunikationschef

Rekrytering Anna Trane är ny kommunikationschef på Kungsleden. Hon kommer närmast från NCC och rollen som chef för externkommunikation.

Rockader i Catenas ledning

Karriär Sofie Bennsten är ny vice vd på Catena. Hon delar tjänsten med Jörgen Eriksson, regionchef i Malmö, som även han blir vice vd i bolaget. I samband med de nya utnämningarna har nuvarande vice vd Peter Andersson uttryckt en önskan om att trappa ner och därmed går in i rollen som finanschef.

WSP rekryterar gruppchef

Rekrytering Rebecca Deutsch är ny gruppchef för WSP:s landskapsarkitekter i Stockholm. Hon kommer närmast från Nyréns arkitektkontor och rollen som affärsstrateg och uppdragsansvarig/handläggande landskapsarkitekt.

Hon blir ny vd för Link Arkitektur

Rekrytering Kirsten Anker Sørensen är ny koncernchef för LINK arkitektur. Hon utses samtidigt till ny koncerndirektör inom arkitektur på moderbolaget Multiconsult ASA.

SBB rekryterar från Rikshem

Rekrytering Mats Silow är ny chef för fastighetsutveckling i Stockholm på SBB. Han kommer närmast från Rikshem och rollen som fastighetsutvecklingschef.
Mer karriär