Karriär

Han blir ny vd för Einar Mattsson Byggnads

Karriär Peter Svensson är ny vd för Einar Mattsson Byggnads AB. Han efterträder därmed Anna Mellström, som blir vd för Sollentunahem.

K2A rekryterar affärsutvecklingschef

Rekrytering Erik Lemaitre är ny affärsutvecklingschef för K2A. Han kommer närmast från en liknande roll på SSM Bygg och Fastighet.

Vill skapa en digital och jämställd förvaltning

Karriär Namn: Samira Mchaiter. Titel: Ny förvaltningschef på Studentbostäder i Sverige (SBS). Uppdrag: Att sätta en förvaltningsorganisation för SBS, med fokus på en digitaliserad process.

Citycon rekryterar bostadsutvecklingschef

Rekrytering Kaveh Feliciano är ny bostadsutvecklingschef på Citycon. Han kommer närmast från Alm Equity och rollen som gruppchef.

Han blir ny vd för Samhällsbyggarna

Rekrytering Lars Strömgren är ny vd för Samhällsbyggarna. Han kommer närmast från Cykelfrämjandet där han har varit ordförande sedan 2014.

Reformer är grunden för återstart när krisen är över

Ledare Nu gäller det att samverka för att skapa goda förutsättningar för en återstart av ekonomin. Det menar Reinhold Lennebo, som i sin ledare av samma anledning också välkomnar utredningen om fri hyressättning i nyproduktion.

Platzer rekryterar verksamhetsutvecklingschef

Karriär Karoliina Callavik har rekryterats som ny verksamhetsutvecklingschef till Platzer och tillträder sin tjänst den första september. Hon kommer närmast från rollen som partner i konsultbolaget Cobel samt som tf verksamhetsutvecklingschef på Platzer.

Hon bli ny vd på Carlstedt Arkitekter

Rekrytering Stina Ljungkvist är ny vd på Carlstedt Arkitekter Hon kommer närmast från BSK Arkitekter och rollen som vd.

Hon blir ny vd för Roslagsbostäder

Rekrytering Eva Lenngren är ny vd på Roslagsbostäder. Hon kommer närmast från rollen som fastighetsdirektör och chef för Fastighetsförvaltningen på Fortifikationsverket

En enkel byggare

Bakom fasaden Bjarne Fjellanger har gått den långa vägen. Som vd för MölnDala Fastighets AB har han nu tagit rodret för ett enormt projekt. Att förvandla ett nedlagt pappersbruk till en helt ny stadsdel. Han är inte orolig.

Strategisk Arkitektur rekryterar hållbarhetsansvarig

Rekrytering Joakim Bergquist är ny Hållbarhetsansvarig på Strategisk Arkitektur. Han har bland annat en bakgrund i samma roll på NCC.

Beslut om arbetsbrist kräver förhandling

Arbetsbrist Vad händer när omorganisation medför arbetsbrist i verksamheten? Victoria Lindström, förhandlare på Fastigo, går igenom vad som gäller.
Mer karriär