Publicerat 9 juni, 2020

Zenergys leveranser till Svenska staten i slutfasen, har fått ny försäljnings- och projektchef

Modulbostadsbolaget Zenergy uppger i senaste nyhetsbrevet att leveranserna av anpassade kontor till Svenska staten är i slutfasen.

"Kontorsbyggnaden, som är i 3 plan har inlett slutfärdigställningen och arbeten pågår för fullt. Trots omvärldssituationen med Covid-19 har projektet löpt på med leverans i huvudsak under Q2", skriver bolaget.

Det uppges också att man parallellt har tagit emot mindre beställningar om entreprenadenheter till Gotlands Energi, K-fastigheter samt förberett fabriken för de första enheterna för höstens bostadsprojekt.

Parallellt pågår processer för byggloven för ett antal projekt, däribland Kågeröd, Finsta, Gotland BRF och Nacka. Närmast att produktionsplaneras är projektet i Nacka. Samtliga processer väntas bli klara i närtid.

Vidare har bolaget inlett ett samarbete med BDC Byggkonsult i Jönköping avseende teknisk beredning och utveckling för modulära byggnader.

På offertsidan är det fortsatt hög aktivitet som gäller.

”Trots Corona-situationen inkommer flera nya förfrågningar från olika typer av aktörer. Det handlar om bostäder, kontor med allroundlokaler, skolanläggningar, olika typer av entreprenadenheter och prefabricerade ZIP-Element som byggsats. Extra positivt är att spridningen är stor och från kunder vi inte bearbetat”, skriver bolaget.

Bolaget meddelar också att man har rekryterat Lars Eriksson som ny försäljnings- och projektchef. Han började denna månad. Lars Eriksson jobbade senast på danska Tasso där han byggde upp och var ansvarig för försäljningen i Norden, exklusive Danmark.

Reno Santic
Nyhetsbyrån Finwire
https://twitter.com/finwire

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]