[ Annons ]

Foto: WSP.
Publicerat 3 september, 2020

WSP rekryterar regionschef

Maria Grimmer är ny regionchef för WSP:s projektledare i Stockholm. Hon kommer närmast från rollen som regionschef på Sweco.

Maria Grimmer har en bakgrund inom WSP. Hon började på företaget, som då hetteJ&W, som landskapsarkitekt i Falun för över 20 år sedan. Hon har sedan dess haft ledande positioner i en rad olika bolag i branschen. Nu återvänder hon alltså till WSP i rollen som regionchef inom affärsområdet Management. 

– Jag ser jättemycket fram emot att jobba med mina avdelningschefer och alla kompetenta medarbetare. Jag har hört mycket gott om WSP och framför allt att det finns goda möjligheter till samarbete och därtill en vänlig företagskultur. Relationsbyggande och samarbeten är det som driver mig, säger Maria Grimmer i ett uttalande.

[ Annons ]

Maria Grimmer har tidigare bland annat arbetat på Ramboll, Grontmij, Sweco och Tengbom Nu ser hon fram emot en bred roll där erfarenheterna som landskapsarkitekt kunde kombineras med exempelvis infrastruktur och stadsutveckling kände hon att hon hade hittat hem.

– Jag trivs när jag får verka i blandade projekt med olika discipliner och miljöer. Sen älskar jag byggen! Det är något att ta på och så är det spännande att följa utvecklingen, säger Maria Grimmer.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]