Foto: WSP
Publicerat 30 oktober, 2019

WSP rekryterar gruppchef

Rebecca Deutsch är ny gruppchef för WSP:s landskapsarkitekter i Stockholm. Hon kommer närmast från Nyréns arkitektkontor och rollen som affärsstrateg och uppdragsansvarig/handläggande landskapsarkitekt.

Rebecca Deutsch var senast ansvarig för Ahlgrens torg och Ahlgrens park i den nya stadsdelen Godisfabriken på den gamla Läkeroltomten i Gävle. Hon har en bakgrund inom hållbar stadsbyggnad och har arbetat med såväl detaljplaneunderlag och gestaltning so detaljprojektering.

[ Annons ]

– Vi är väldigt glada över att ha rekryterat Rebecca. Hennes ledarkompetens, breda nätverk och affärsmässighet i kombination med erfarenhet av såväl stadsplanering som gestaltning passar perfekt i hennes nya roll som gruppchef och uppdragsansvarig, säger Maria Hernberg, avdelningschef Landskapsarkitektur i Stockholm.

På WSP blir hon chef över cirka 15 landskapsarkitekter och ingenjörer med inriktning mot gestaltning, detaljprojektering, utredningar och hållbar landskapsarkitektur. Hon blir dessutom ansvaigr för teknikområdets nationella arbete med visualisering och illustrationer.

– I projektarbete, både tidiga skeden och genomförande, drivs jag av att hitta synergier mellan kundens behov och projektets olika intressenter. Landskapsarkitekturen har en viktig roll genom att arbeta brett med flertalet olika teknikområdet och framgångsrik landskapsarkitektur skapas genom samarbete. I min nya roll är jag glad över att vara en del av ett stort kontor i såväl Sverige som globalt. De tekniska kunskaper som finns på WSP gör att våra landskapsarkitekter kan kombinera estetiskt tilltalande miljöer med framtidssäkrade helhetslösningar, säger Rebecca Deutsch i en kommentar.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]