[ Annons ]

Foto: Willhem.
Publicerat 16 mars, 2018

Willhem söker minibovärdar

Ungdomar som är nyfikna på fastighetsbranschen har nu möjlighet att söka sommarjobb som minibovärdar hos fastighetsägaren Willhem. I år erbjuder bolaget 85 sommarjobb.

Den som vill söka sommarjobb hos Willhem måste vara minst 16 år. Arbetsuppgifterna handlar om att hjälpa till med enklare skötseluppgifter i bostadsområdet som att sköta planteringar, laga staket och hålla rent och snyggt. Att vilja arbeta med både hus och människor är en förutsättning eftersom arbetet handlar lika mycket om att ge service till de boende som att hjälpa till i arbetet med att få utemiljön att kännas välkomnande.

[ Annons ]

– Fantastiskt roligt att vi kan utöka med fler platser även i år, säger Annika Eriksson, hr-chef hos Willhem.

– Det ligger helt i linje med vår ambition att satsa på sociala projekt som har koppling till arbete och utbildning för unga. Förutom att ungdomarna får en start på yrkeslivet blir de samtidigt medvetna om att det är viktigt att bry sig om sin närmiljö. En bonus är förstås om de vill fortsätta jobba i fastighetsbranschen i framtiden.

Projektet med Minibovärdar startade i liten skala 2011 och därefter har antalet platser successivt utökats för varje år. I år erbjuds totalt 85 platser fördelat på de 13 orter där Willhem har verksamhet.

För den som vill söka jobb som Minibovärd finns mer information att få via de lokala områdeskontoren. 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]