Foto: Willhem
Publicerat 27 mars, 2019

Willhem söker minibovärdar

Nu kan ungdomar som är nyfikna på fastighetsbranschen söka sommarjobb hos bostadsbolaget Willhem. Bolaget erbjuder 80 platser till ungdomar som vill prova på jobbet som minibovärd.

Sommarjobbet som minibovärd går ut på att hjälpa till med enklare skötseluppgifter i bostadsområdet, som att sköta planteringar, laga staket och hålla rent och snyggt. Willhem söker ungdomar som är minst 16 år och är intresserade av att arbeta med både hus och människor, eftersom arbetet handlar lika mycket om att ge service till de boende som att hjälpa till i arbetet med att få utemiljön att kännas välkomnande.

[ Annons ]

– Det ska bli roligt att få välkomna en ny grupp Minibovärdar till oss i sommar och vi hoppas såklart att inblicken i bovärdsyrket ska ge mersmak för framtiden. Att vara bovärd handlar ju inte enbart om att sköta om hus och utemiljöer, utan även om att ge en bra service till hyresgästerna, säger Anna Flood, HR-chef.

Willhems arbete med minibovärdar är inne på nionde året och i år erbjuds I år erbjuds totalt 80 platser fördelat på de 13 orter där Willhem har verksamhet.

 

 

 

 

 

 

 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]