Jennifer Rosenborg, Nils Rydh och Ulf Holmberg. Foto: Wilfast
Publicerat 28 januari, 2019

Wilfast anställer tre nya medarbetare

Wilfast rekryterar  tre nya medarbetare till kontoret i Göteborg – Jennifer Rosenborg, Ulf Holmberg och Nils Rydh. – Vi anställer för att kunna vara lyhörda och snabbt fånga upp önskemål och behov hos våra samarbetspartners, investerarare och våra hyresgäster, säger vd Mattias Wilson.

Jennifer Rosenborg anställs som kommersiell förvaltare med ansvar för utvecklingen och av bolagets miljö- och hållbarhetsarbete, ESG. Hon kommer närmast från Sustend och rollen som kundansvarig.

[ Annons ]

Ulf Holmberg kommer närmast från Platzer fastigheter, där han bland annat arbetat med flera av Volvofastigheter i Torslanda. På Wilfast får han rollen som kommersiell förvaltare och kommer även att arbeta med utveckling av nya fastighetsprojekt.

Nils Rydh lämnade Wilfast för sju år sedan och återkommer nu till företaget, efter rollen som chef för fastigheter och investeringar på Pulsen, som vd för Alaska Fastigheter och som senior rådgivare på CBRE.  Under sin förra period på Wilfast arbetade han som fastighetschef under 17 år. Nu ska han arbeta med kommersiell förvaltning, men har samtidigt uppdraget att initiera nya affärer och arbeta med investeringar och transaktioner.

– Det känns väldigt bra att ha lyckats rekrytera tre så kompetenta medarbetare till företaget. Deras kunskap, kreativitet och erfarenhet gör att vi kan utveckla och förbättra vårt erbjudande till våra kunder. Vi ser alla våra fastigheter som potentiella utvecklingsprojekt där vi ska tillgodose våra hyresgästers behov och önskemål och samtidigt göra det till en bra affär för våra samarbetspartners och investerare. När vi nu får fler uppdrag blir Jennifer, Ulf och Nils viktiga kuggar i företagets fortsatta ambition att ingen hyresgäst ska flytta ifrån någon av våra fastigheter för att vi inte har varit tillräckligt lyhörda, eller har gjort allt vi kan för att hitta en tillfredsställande lösning på deras lokalbehov, säger Mattias Wilson.x

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]