Foto: Wihlborgs
Publicerat 19 mars, 2019

Wihlborgs hyr ut i Malmö

Wihlborgs hyr ut 930 kvadratmeter i det gamla Tullhuset i Nyhamnen i Malmö. Hyresgäst är Altran och kontraktet är skrivet på fem år.

Det gamla Tullhuset ligger på Jörgen Kocksgatan i Malmö och byggdes 1931 för Tullförvaltningens räkning. Nu hyr Altran hela huset, på totalt 930 kvadratmeter.

[ Annons ]

– Vi är otroligt glada att få möjlighet att rusta upp detta fina gamla hus för en ny hyresgäst, på samma sätt som vi byggde om Magasinet för drygt fem år sedan, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs Fastigheter.

Området Nyhamnen är under utveckling och arbetet kommer att pågå under många år framöver.Ny bebyggelse ska blandas med gammal och tillsammans med Magasinet är Tullhuset tänkt att bli en länk mellan historia och nutid.

– Tullhuset blir en riktig pärla i det centrala Nyhamnen och enligt planerna kommer huset omges med både park och ny bebyggelse. Att vara en del i den tidiga utvecklingen är vårt sätt att hjälpa till att sätta Nyhamnen på kartan och tillsammans med staden och andra aktörer bidra till att öka etableringstakten i området, säger Ulrika Hallengren.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]