Wihlborgs byggstartar tre projekt i norra Helsingborg. Wihlborgs investeringar uppgår totalt till 175 miljoner kronor.
Publicerat 26 september, 2011

Wihlborgs bygger i Helsingborg

Wihlborgs byggstartar tre projekt i norra Helsingborg. Wihlborgs investeringar uppgår totalt till 175 miljoner kronor.

På Väla Södra, Rubinen 1, uppförs en byggnad på 8 500 kvadratmeter som innehåller lager, kyl- och frysrum samt kontor. Hela fastigheten hyrs av Bergaterminalen som är ett familjeföretag verksamt inom spedition, logistik och lagerhållning.

[ Annons ]

Strax intill på Berga i fastigheten Hillebarden 1, blir det nya butiks- och utställningsutrymmen på 3 900 m2 åt bl a Lindströms Bad & Kakel. Och inom samma område på Kroksabeln 20 byggs två nya längor på totalt 4 400 kvadratmeter med butiks- och lagerlokaler. Hyresgäster är bland andra Netlease och Carspekt.

Wihlborgs investeringar uppgår totalt till 175 miljoner kronor och inflyttningarna sker under sommaren/hösten 2012. Nettoavkastningen beräknas bli 8,5 procent.

– Vi ser en stark efterfrågan på lokaler i Helsingborg och vi är glada för förtroendet att få hjälpa till med nya etableringar, säger Anders Jarl, VD för Wihlborgs Fastigheter AB. Med våra 500 000 m2 kontor, lager och industri är vi klart marknadsledande i Helsingborg. Detta ger ett mervärde för våra kunder den dagen de behöver förändra sina ytor, eftersom vi alltid kan erbjuda ett annat alternativ inom vårt bestånd, avslutar Anders Jarl.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]