[ Annons ]

Foto: Edvin Asteberg
Publicerat 14 november, 2019

White rekryterar HR-chef

Martin Morén är ny HR-chef på White Arkitekter. Han kommer närmast från medtech-företaget Vitrolife och har en magisterexamen i arbets- och organisationspsykologi från Göteborgs universitet

Martin Morén efterträder Heléne Bengtsson, som lämnar byrån för att satsa på egen verksamhet. Därmed får Martin Morén ansvar för en avdelning med fem medarbetare, och tar samtidigt plats i företagsledningen.

[ Annons ]

Martin Morén säger i en kommentar att han lockades av Whites medarbetares passion för en hållbar samhällsutveckling.

– Det är en spännande utmaning för mig att arbeta med sociala, ekonomiska och miljömässiga aspekter av hållbart samhällsbyggande. Hos White är det tydligt att människan utgör kärnan i verksamheten. Hälsosamma och inkluderande värderingar är en förutsättning för framgångsrik verksamhet och det ser jag fram emot att få vara med och bidra till. En hållbar arbetsmiljö för samhällsbyggarna gynnar både medborgare och samhället.

Whites VD Alexandra Hagen är nöjd över rekryteringen av Martin Morén, som tillträder som HR-chef för White Arkitekter den 20 januari 2020.

– Vi arbetar med komplex arkitektur, design och samhällsbyggnad i en internationell kontext. Det kräver att vi är skickliga på att samarbeta över gränser inom och utanför företaget. Vi har ett fokus på att utveckla vår kultur av utforskande och samverkan för att stärka vår kreativitet och vår konkurrenskraft. Att vi växer internationellt gör att vi måste bli ännu bättre på att förstå och dra nytta av nya perspektiv, Martin Morén kommer nu att bidra med värdefulla erfarenheter i det arbetet, säger hon i ett uttalande.

 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]