[ Annons ]

Med tre strategiska nyrekryteringar fortsätter White växa. De nyanställda experterna är Jenny Siira, Lise-Lott Larsson Kolessar och Nina Borgström.
Publicerat 19 september, 2011

White nyrekryterar

Med tre strategiska nyrekryteringar fortsätter White växa. De nyanställda experterna är Jenny Siira, Lise-Lott Larsson Kolessar och Nina Borgström.

Jenny Siira, 35 år, är en internationellt renommerad strateg som närmast kommer från AECOM, Design + Planning i London. Där har hon varit involverad både i stora projekt som OS 2012 och strategisk affärsutveckling med nya verksamheter på tillväxtmarknader i Europa, Ryssland, Indien och Brasilien. I rollen som verksamhetsutvecklare ska Jenny stärka den strategiska ledningen och stödja VD och företagsledning. Jenny är placerad i Stockholm, men arbetar också aktivt med att ledningen på Whites samtliga 10 kontor.

[ Annons ]

Lise-Lott Larsson Kolessar, 44 år, är ny miljöchef på stockholmskontoret. Hon kommer närmast från tjänsten som affärsområdeschef Miljö på Hifab. Innan dess var hon på ÅF och byggde upp sektionen för effektiv energianvändning. Hon har också arbetat på Vattenfall och Energimyndigheten (då NUTEK), samt inom IT-branschen. På Arkitekthög­skolan i Stockholm har Lise-Lott föreläst kring energieffektiva byggnader.

Nina Borgström, 40 år, är ny IT-metodikchef. Nina kommer närmast från CAD-Q där hon arbetade som affärsutvecklare. Hon har sedan länge i olika roller arbetat med att ef­fektivisera processer inom byggbranschen med IT/CAD-/BIM-lösningar och tillhörande metodik. På White ska Nina skapa ny struktur för kvalitetssäkrade informationsleveranser med nöjda kunder och medarbetare som slutresultat.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]