Foto: Wallenstam
Publicerat 3 maj, 2019

Wallenstam rekryterar uthyrningschef

Louise Samuelsson är ny uthyrningschef på Wallenstam i region Göteborg. Hon kommer närmast från Fastighetsägarna GFR och rollen som förhandlingsansvarig i Göteborgsregionen.

Louise Samuelsson har bland annat arbetat med hyresförhandling, nyproduktion och ombyggnadsprojekt för både mindre och större hyresvärdar. På Wallenstam kommer hon ansvara för affärsområde kund bostad och dessutom ingå i Göteborgsregionens ledningsgrupp.

[ Annons ]

– Fastighetsbranschen är en fantastisk bransch och jag är väldigt glad över förtroendet jag nu får på Wallenstam, ett starkt bolag och den privata aktör som bygger flest hyresrätter. Det känns roligt att arbeta med ett uttalat kundfokus och med att utveckla just hyresrätten, en oerhört viktig boendeform! Wallenstams bredd tilltalar mig också med stadsutvecklingsprojekten och hela kedjan från skiss till egen förvaltning, säger Louise Samuelsson.

Marina Fritsche, regionchef för Wallenstam i Göteborg är nöjd över att han lockat till sig Louise Samuelsson.

– Det känns väldigt roligt att välkomna Louise till oss. Vi har ett mycket gott samarbete sedan tidigare och all den kompetens och erfarenhet hon har med sig från Fastighetsägarna GFR är oerhört värdefull, säger hon.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]