[ Annons ]

Foto: Colive.
Publicerat 21 augusti, 2020

Wallenstam och Colive satsar på coliving

Wallenstam och Colive gör en gemensam satsning på coliving. I Colive Parkstråket i Haninge ska drygt hundra hyres gäster få plats. 

Projektet öppnar till hösten och intresset har redan visat sig vara stort. Redan nu går det att skriva kontrakt för någon av bostäderna.

– Med öppningen av Parkstråket tar nu vi nu coliving till Sverige på allvar. Ambitionen är att skapa en riktigt bra boendeupplevelse med hög livskvalitet. Här ger vi våra hyresgäster ett hem som bidrar till gemenskap utan att tumma med påden personliga integriteten, säger Katarina Liljestam Beyer, operativ chef och medgrundare på Colive.

[ Annons ]

Colive Parkstråket består av delningslägenheter för 5–6 personer. Förutom tillgång till sitt privata låsbara rum har de boende gemensamma ytor som vardagsrum och kök; som möblerats och utrustats genomgående. Entréplan är utrustat med så kallade “Colive Hangout” – en större yta avsedd för sociala aktiviteter för; och av, alla hyresgäster i hubben.

Det privata rummet och de delade utrymmena kompletteras även av inspirerande evenemang, regelbunden städhjälp, och samordnade tjänster som matleveranser.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]