Illustration: Wallenstam
Publicerat 7 januari, 2019

Wallenstam hyr ut till Convendum

Wallenstam hyr ut 5 000 kvadratmeter i Umami park till Convendum. Tre våningsplan ska utvecklas till aktivitetsbaserade coworkingytor, kontorsrum, lounge, café och showrooms.

Convendum är verksamt i co-workingsektorn och fungerar som en mötesplats för små och stora företag inom olika branscher, med fokus på innovation, kapital och utveckling.

[ Annons ]

Avtalet är skrivet på tolv år.

– Convendums moderna och urbana lösningar i ett välpaketerat koncept är en mycket välkommen etablering i Umami Park. Deras närvaro bidrar till nya möjligheter för samverkan, utveckling och dynamik i ett nytt spännande område som fullt utvecklat kommer att omfatta 800 bostäder och kommersiella ytor för kontor, butiker, restauranger, förskola och närservice, säger Hans Wallenstam, vd för Wallenstam.

Företaget finns redan på flera platser i Stockholm, senast i Glashuset vid Slussen, samt i Göteborg, och nu etablerar man sig alltså även i Wallenstams Umami park.

– Vårt koncept ger företag nya möjligheter till flexibla kontor med den senaste tekniken i bra lägen. Efterfrågan är stor och en etablering i Umami Park, ett nytt dynamiskt område med perfekt läge och en spännande framtid framför sig, känns helt rätt för oss. Här vill vi skapa en mötesplats för innovationer och utveckling där stora och små företag möts, säger Håkan Jeppsson, vd för Convendum.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]