Publicerat 1 september, 2016

Wallenstam hyr ut till Convendum i Göteborg

Nästa sommar öppnar Convendum i Wallenstams fastighet på Avenyn 21 i Göteborg. Hyresavtalet som tecknats sträcker sig över tio år.

Cirka 4 300 kvadratmeter och sju våningar kommer att fyllas med aktivitetsbaserade öppna coworking ytor med kontorsrum, lounge, konferenscenter, restaurang, café, musikstudios, showrooms och gym för sina kunder. Bottenvåningen kommer att vara öppen för allmänheten med spännande publik verksamhet.

[ Annons ]

– Vi ser detta som ett mycket positivt tillskott på Avenyn. Convendum står för en modernisering med kreativa och urbana lösningar i ett välpaketerat koncept som möter det mobila arbetssättet. Dessutom bidrar etableringen till att det öppnas nya möjligheter för samverkan, utveckling och trivsam tillvaro mitt på Göteborgs paradgata, vilket känns fantastiskt roligt, säger Thomas Dahl, vice vd för Wallenstam.

Convendum arbetar för att utveckla kontorsmarknaden med en tillgänglighet som stimulerar samhörighet, kreativitet och nätverk. Bolaget ägs av entreprenörerna Håkan Jeppsson, grundare av Feelgood, tillsammans med bland andra Per Sundin, vd Universal Music, Ash Pournouri, grundare av At Night Management och Symposium Stockholm samt Staffan Holm, Styrelseordförande Live Nation Sweden.

– Den digitala utvecklingen har förändrat dagens arbetssätt vilket ställer nya krav på kontoret som arbetsplats och mötes- och kommunikationsplattform. Vårt koncept ger företag nya möjligheter till flexibla kontor med den senaste tekniken i bästa cityläge. Efterfrågan är stor och en etablering på Avenyn känns helt rätt för Convendum, säger Håkan Jeppsson, vd på Convendum.

Modernt, flexibelt, urbant står i centrum för Convendum Workspace Center som vid årsskiftet öppnade i MOOD Stockholm på Regeringsgatan och i maj månad i Esseltehuset på Vasagatan mitt emot Centralstationen i Stockholm. Sommaren 2017 öppnas portarna till Convendum i Göteborg i Wallenstams fastighet på Avenyn 21 som just nu är under ombyggnation inför inflyttningen.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]