[ Annons ]

Från och med årsskiftet kommer Wallenstam utöka samarbetet med Stockholm stads Bostadsförmedling och förmedla majoriteten av sina lediga lägenheter i Stockholmsregionen via dem.
Publicerat 2 december, 2011

Wallenstam förmedlar via Stockholms bostadsförmedling

Från och med årsskiftet kommer Wallenstam utöka samarbetet med Stockholm stads Bostadsförmedling och förmedla majoriteten av sina lediga lägenheter i Stockholmsregionen via dem.

Det nya samarbetet innebär att förmedling av lediga lägenheter via wallenstam.se upphör. Undantag är nyproducerade lägenheter som förmedlas till 50 procent av Wallenstam och till 50 procent av bostadsförmedlingen.

[ Annons ]

– Ambitionen med vårt utökade samarbete med Bostadsförmedlingen är att göra det enklare för våra potentiella hyresgäster, kötiden premieras och våra lediga lägenheter i Stockholm finns samlade på ett och samma ställe. Bostadsförmedlingens utveckling har de senaste åren varit enastående, de är ett renodlat serviceföretag för oss fastighetsägare, säger Tommy Jansson, uthyrningschef för Wallenstam region Stockholm.

Wallenstam har som målsättning att producera 2 500 lägenheter till och med 2013, hittills är drygt 1 000 lägenheter produktionsstartade. De nu större pågående nyproduktionsprojekten i Stockholm är Kungsholmsporten på Kungsholmen, Poseidons gränd i Haninge och Riddaren på Östermalm.

– Trycket på lediga lägenheter är enormt. Jag bedömer att vi totalt sett kan bidra med drygt 700 lägenheter per år via Bostadsförmedlingen. De stora vinnarna i sammanhanget är de som aktivt letar lägenhet och vill bo i hyresrätt i Stockholmsregionen, säger Tommy Jansson.

– Vi välkomnar att Wallenstam väljer att lämna majoriteten av sina lediga lägenheter till oss. Det innebär att vi tar ytterligare ett steg mot att vara den självklara marknadsplatsen för hyresrätter i Storstockholmsregionen. Det är också positivt för bostadsförmedlingens kunder, som får tillgång till ett större utbud av lägenheter, säger Håkan Aderö, Fastighetsägaransvarig, Stockholms stads Bostadsförmedling AB.

 

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]