Hans Wallenstam. Foto: Wallenstam.
Publicerat 24 februari, 2020

Wallenstam blir delägare i Colive

Wallenstam blir 25-procentig delägare i coliving-bolaget Colive, genom en nyemmision. Nyheten kommer en knapp månad efter nyheten att bolagen tillsammans utvecklar en ”coliving-hubb” i Kallebäcks Terrasser.

Colive och Wallenstam har även arbetat tillsammans i utvecklingen av Colive Parkstråket i Haninge, där uthyrningen inleds hösten 2020.

[ Annons ]

– Vi vill möta det ökade intresset som vi ser för nya boendelösningar. Med den här investeringen kan vi hjälpa Colive öka tillväxttakten och genomföra en rad planerade storskaliga etableringar tillsammans med oss och andra strategiskt viktiga samarbetspartners, säger Hans Wallenstam, vd på Wallenstam.

Colive har lanserat två två coliving-hubbar i Stockholm sedan grundandet 2018, och har dessutom ytterligare tio-talet projekt på gång runtom i landet. Målet är 7 000 bostäder i Sverige 2025

– Vi är inne i en väldigt spännande fas där vi närmar oss lanseringen av Sveriges största colivinghubb i Haninge, och nu även varvar upp för kommande projekt. I och med dagens nyhet kan vi ta ytterligare steg med vår ambitiösa tillväxtplan och produktinnovation. Jag är stolt över att kunna välkomna en sådan långsiktig och strategisk investerare, säger

 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]