Evelina Gunnarsson
Publicerat 8 maj, 2019

Vill peta kunderna i en hållbar riktning

Ramboll har rekryterat Evelina Gunnarsson, specialist inom nudging och beteendeekonomi. Hon kommer närmast från företaget iNudgeyou.

Vad tar du med dig från ditt tidigare arbete med nudging till Ramboll?

[ Annons ]

– Rambolls samhällsengagemang var avgörande för mig, inte minst genom hållbarhetsfrågan. Många uppdrag handlar om att skapa hållbara beteendeförändringar och där kan jag bidra. Tillsammans med mina kollegor som är experter på analys, design och implementering av policy kan jag använda nudging för att göra verklig nytta för våra kunder.

Vad ser du mest fram emot med din nya tjänst?

– Att vara med och stötta beslutsfattare att ta beslut som leder till positiva och hållbara effekter i samhället. Att få arbeta inom områden jag brinner för och att utveckla tjänster inom nudging och beteendeinsikter. Även att integrera OECDs ramverk om beteendeinsikter inom policy i våra befintliga tjänster, samt att få arbeta med otroligt kompetenta kollegor, både i Sverige och internationellt.

Vad blir den största utmaningen?

– En av Rambolls styrkor är att det är en global organisation, men det kan också innebära att det tar lite tid att hitta sin roll. Ramboll är ett företag som välkomnar och ger utrymme för innovation, men det blir upp till mig att göra något bra av det.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]