[ Annons ]

Mathias Olofsson, områdeschef för Göteborg på Victoria Park. Foto: Victoria Park.
Publicerat 1 september, 2021

Victoria Park rekryterar områdeschef

Mathias Olofsson som ny områdeschef för Göteborg på Victoria Park. Han kommer närmast från rollen som fastighetskonsult på samma bolag.

Mathias Olofsson har mångårig erfarenhet som fastighetsförvaltare. Innan han började på Victoria Park har han bland annat arbetat med besiktningar av fastigheter och energideklarationer, samt som energikonsult. Han är utbildad vid Fastighetsakademin i Göteborg.

– Det känns jättebra. Victoria Park är ett stort och långsiktigt företag som vill framåt och satsar på sina bostadsområden. Under min period på Göteborgskontoret lärde jag känna organisationen och kollegorna, säger Mathias Olofsson.

[ Annons ]

Mathias Olofsson tillträder tjänsten idag den 1 september och kommer att ansvara för ett fastighetsbestånd om 1 700 lägenheter.

– Lövgärdet och Bergsjön är två områden med utmaningar och stora möjligheter. Vi påverkar redan nu dessa områden till det bättre, bland annat genom vårt bosociala arbete. Vi ingår i samverkansprojekt med flera betydande aktörer som arbetar mot samma mål, att skapa trygga och trivsamma bostadsområden. I kombination med det och goda möjligheter till att producera fler bostäder tror jag att Lövgärdet kommer förändras ännu mer i en positiv anda, säger Mathias Olofsson.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]