[ Annons ]

Tannia Rosander Fazliu, områdeschef för Victoria Park i Malmö och Kristianstad. Foto: Victoria Park.
Publicerat 7 juli, 2021

Victoria Park arrangerar Summercamp i Rosengård

Victoria Park och FC Rosengård arrangerar Summercamp i Vänskapsparken i augusti. Arrangemanget är gratis och öppet för barn i åldrarna 7–12 år.

Det är sjätte året i rad som Victoria Park och FC Rosengård arrangerar gratis sommaraktiviteter för barn och ungdomar. Under årets evenemang står fotboll, musik, dans, och böcker på schemat. Även tävlingar med fina priser utlovas.

– Det är glädjande att vi för sjätte året i rad kan erbjuda denna aktivitet, som varje år lockar allt fler deltagare. Genom vårt samarbete med FC Rosengård kan vi erbjuda alla barn och ungdomar riktigt roliga dagar här i Rosengård. I kombination med Bästa sommaren och simskolan på Lindängsbadet och Rosengårdsbadet är vår förhoppning att det kommer finnas aktiviteter under hela sommaren för våra yngsta hyresgäster, säger Tannia Rosander Fazliu, områdeschef för Victoria Park i Malmö.

[ Annons ]

Jessica Stegermaier från FC Rosengård ser fram emot Summercamp.

– Vi längtar redan till augusti! Det kommer finnas aktiviteter för alla, så ta med dina vänner och syskon och kom förbi. Vi har många ledare på plats redo att spela fotboll, dansa, och bara hänga. Tack vare vårt samarbete med Victoria Park är dessutom allt gratis, säger 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]