Foto: Unibail-Rodamco-Westfield
Publicerat 29 november, 2018

Verksamhetschef till Unibail-Rodamco-Westfield

Unibail-Rodamco-Westfield har utsett Martin Lindgren till verksamhetschef för gruppens nordiska verksamhet. Han kommer närmast från JLL.

Martin Lindgren har lång erfarenhet inom detaljhandeln, affärsutveckling och försäljning inom fastighetsbranschen. I december tillträder han som ny verksamhetschef för Unibail-Rodamco-Westfields nordiska verksamhet. Han kommer att ha det strategiska och operativa ansvaret för gruppens nordiska portfölj, vilket inkluderar Mall of Scandinavia, Täby Centrum, Nacka Forum, Solna Centrum i Sverige, Fisketorvet i Danmark och Jumbo i Finland.

[ Annons ]

– Vi är mycket glada över att ha lyckats rekrytera Martin till Unibail-Rodamco-Westfield. Han tillför precis den kompetens vi behöver för att ta vårt kommersiella erbjudande till nästa nivå i skapandet av Nordens ledande shoppingdestinationer, säger Lars-Åke Tollemark, Managing Director Nordic, i en kommenra.

Martin Lindgren har tidigare arbetat som chef för Corporate Solutions Sverige på JLL samt innan dess som chef för gruppens Retail Agency sedan 2013. Han har innan dess varit Leasingchef på Jernhusen, samt varit styrelseledamot i NCSC – Nordic Council of Shopping Centers.

Förutom sin breda erfarenhet och kunskap inom detaljhandelns utveckling och fastighetsbranschen så har Martin en mastersexamen i ekonomi och marknadsföring.

Martin tillträder sin tjänst den 3 december. Förutom att leda det nordiska operationella teamet blir han även en del i bolagets nordiska ledningsgrupp.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]