[ Annons ]

Per Wall, kommersiell avdelningschef för Veidekke Bygg Stockholm. Foto: Veidekke.
Publicerat 21 april, 2017

Veidekke tillsätter kommersiell avdelningschef

Per Wall har tillsatts som kommersiell avdelningschef för Veidekke Bygg i Stockholm. Han har arbetat inom företaget sedan 2013, tidigare i rollen som arbetschef.

Per Wall kommer att driva en offensiv marknadsbearbetning för utökade och fördjupade kundrelationer samt bredda projektmöjligheterna med involvering som en av de absolut viktigaste ingredienserna. Pers resa på Veidekke började 2013 som arbetschef där han har drivit ett antal framgångsrika kommersiella projekt. Hans arbetschefsgrupp har sedan starten för fyra år sedan haft en stark tillväxt och uppgår idag till ca 20 personer.

[ Annons ]

-Efter en noggrann rekryteringsprocess där ett stort antal externa kompetenta kandidater deltagit, har vi slutligen valt den kandidat vi tror mest på – Per Wall. Under de år vi arbetat tillsammans har Per visat upp ett mycket attraktivt ledarskap i uppbyggnaden av sitt team och även utvecklat riktigt starka kundrelationer. Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med Per och de duktiga medarbetare han har omkring sig stärka Veidekkes konkurrenskraft, säger Sture Nilsson, regionchef på Veidekke.

Per Wall tillsätter rollen som kommersiell avdelningschef omgående och en rekrytering av ersättare för hans tidigare roll som arbetschef pågår.

-Det känns väldigt stimulerande och spännande att få förtroendet att vara med och leda Veidekke in i en ny fas. Ett av mina främsta ansvar är att se till att medarbetarna hela tiden utvecklas och höjer sin kompentens och samtidigt har gøy på jobbet, säger Per Wall

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]