[ Annons ]

Arne Svensson. Foto: Veidekke.
Publicerat 18 oktober, 2017

Veidekke rekryterar regionchef

Arne Svensson blir regionchef för Veidekke Bygg Bostäder i Stockholm. Han kommer att ha övergripande ansvar för bolagets verksamhet i alla pågående bostadsprojekt i Stockholm.

Arne Svensson kommer närmast från Arcona, ett helägt dotterbolag till Veidekke, och har sedan 2014 varit projektdirektör för byggnationen av SEB:s nya kontor i Arenastaden.

[ Annons ]

– Jag känner trygghet i att Arne, med sin långa produktionserfarenhet och involverande ledarskap, tillsammans med medarbetarna kommer lyfta bostadsproduktionen i Stockholm till en ny nivå, säger Mats Nyström, affärsområdeschef Veidekke Bygg Bostäder, i ett pressmeddelande.

Arne Svensson har en lång erfarenhet i branschen med goda resultat som tillsammans med hans involverande ledarskap gjorde att valet av redaktionschef föll på honom.

– Jag upplever Veidekke som ett modernt företag med sunda värderingar, ett företag som ser möjligheter och vill förändra och utveckla. Känner mig otroligt glad och stolt över att ha blivit tillfrågad att axla rollen som regionchef, säger Arne Svensson.

Arne Svensson tillträdde tjänsten som regionchef den 16 oktober.

 

 

 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]