Bild: Veidekke.
Publicerat 30 mars, 2020

Veidekke byggstartar i Helsingborg

Försäljning av de lägenheter som Veidekke Eiendom utvecklar i Viken utanför Helsingborg inleddes i oktober förra året. Försäljningen har gått bra och nu har man beslutat att starta bygget.

Det handlar om totalt 64 lägenheterna som byggs i det välkända växthusområdet. De första köparna väntas kunna flytta in under hösten 2021.

[ Annons ]

– Det är oerhört glädjande att vi byggstartar detta fina projekt och möjliggör en ny typ av boende som Viken är i behov av. Idag finns det inga bra alternativ för de som tycker att huset har blivit för stort eller för ansträngande att sköta om. Tack vare att vi nu bygger dessa bostäder kommer många kunna bo kvar i Viken och bara fokusera på att njuta av livet, säger Mats Lorentz säljansvarig på Veidekke Eiendom

Lägenheterna är fördelade på fem bostadshus vid Hälsingborgsvägen, intill Vikens Centrum.. Bostäderna har en boyta om 34–149 kvadratmeter och 1­–5 rum och kök.  Priset är från 1 395 000 kr per lägenhet.

– Många av de lägenheter som vi kommer att bygga i Viken är unika på flera sätt och det har sannolikt bidragit till det stora intresset för projektet som helhet. Det är alltid en stor milstolpe att kunna ta beslut om byggstart och det känns givetvis väldigt bra att vi nu kan sätta spaden i marken, säger Caroline Outzen, projektutvecklare på Veidekke Eiendom

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]