[ Annons ]

Illustration: Veidekke.
Publicerat 19 oktober, 2020

Veidekke bygger åt Nordr i Limhamn

Veidekke bygger etapp 2 av det nya bostadskvarteret Atmosfären i Limhamns sjöstad utanför Malmö. Beställare är Nordr och kontraktssumman för etapp 2 är på runt 67 miljoner kronor.

Totalt handlar det om 90 lägenheter i olika storlekar i ett Svanenmärkt bostadshus på fyra våningar. Boytan ligger på 96,5–133 kvadratmetet, för delade på 4–5 rum och kök. Lägenheterna på nedre få stora uteplatser in mot en grön innergård. Under huset kommer det att finnas ett garage och en bilpool för de boende som inte har egen bil.

Projektet är en totalentreprenad i samverkan där kontraktssumman för etapp 2 är på cirka 67 miljoner kronor. Inflyttning är planerad att ske från årsskiftet 2021/2022 och vidare in i 2022.

[ Annons ]

– Vi tackar för det fortsatta förtroendet och ser fram emot ett nära samarbete med Nordr även i denna etapp av projektet. Jag är säker på att våra goda relationer tillsammans med vårt involverande arbetssätt kommer bidra till ett lyckat projekt och en attraktiv bostadsmiljö, säger Emil Norén, arbetschef för Veidekke Bygg Syd.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]