[ Annons ]

Bild: Veidekke
Publicerat 29 november, 2019

Veidekke bygger åt Castellum

Veidekke bygger ett kontorshus i Oceanhamnen i Helsingborg. Beställare är Castellum och projektet är en totalentreprenad på 225 miljoner kronor.

Projektet ifråga heter Greenhaus och byggnaden består av en sammanhängande byggnad i sex våningar åtta våningar Bruttototalarea är på 8400 kvadratmeter ovan mark och med en källare på runt 1 600 kvadratmeter.

[ Annons ]

– Vi är tacksamma för förtroendet och ser framemot ett nära samarbete med Castellum. Det är väldigt inspirerande att vara med och bidra i det största stadsförnyelseprojektet i Helsingborg i modern tid. Vi kommer utnyttja alla våra erfarenheter från tidigare projekt för att skapa riktigt bra förutsättningar för GreenHaus. Samverkan och involvering är nyckeln för att vi tillsammans ska leverera ett projekt med rätt kvalitet, hög säkerhet och i tid, säger Stefan Wegner, Arbetschef på Veidekke Bygg Syd Helsingborg

Castellum certifierar byggnaden enligt the WELL Building Standard, en ny internationell byggstandard som tar ansvar för människors välbefinnande i arbetslivet.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]