Bild: Fältöversten
Publicerat 24 maj, 2018

Vegansk restaurang till Fältöversten

Ett nytt veganskt restaurangkoncept öppnar i gallerian Fältöversten i Stockholm. Det handlar om Vegan house, som därmed öppnar sin första restaurang.

Vegan house öppnar i Fältöverstens nya restaurangstråk som växer fram längs Erik Dahlbergsallén och Valhallavägen. Här ska man servera vegansk mat med glutenfria alternativ. Bakom projektet står bland annat Hawaii Poké-grundaren Susanne Wallman.

[ Annons ]

– Vi har suttit med detta projekt i ett par år och ser nu att marknaden är redo för ett helveganskt alternativ som inte kompromissar med smak eller matglädje. Med Vegan House vill vi möta efterfrågan på vegansk mat, oavsett om man vill ha en fräsch sallad eller en maffig burgare. Hit kan man komma för en grön lunch, en härlig AW med kollegorna eller en söndagslunch med familjen. Genom att kombinera service, hållbarhet och teknologi utvecklar vi morgondagens snabbmat med fokus på god smak, säger hon.

AMF satsar stort på Fältöversten och välkomnar inom kort flera nya restauranger med tillhörande uteserveringar. Förutom Vegan house öppnar även Vissani pasta och Phil’s burger i lokalerna. Vegan House öppnar under hösten 2018.

– Vegan House tillför något som Fältöversten och Karlaplan har saknat, riktigt schysst vegansk mat. Med sitt fokus på helt växtbaserade rätter för alla tillfällen kommer de verkligen att tillföra något nytt till Fältöversten och Karlaplan, säger Tobias Edberg, centrumchef för Fältöversten.

Läs även:

http://fastighetstidningen.se.hemsida.eu/sa-blir-amfs-nysatsning-pa-ostermalm/

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]