[ Annons ]

Foto: Atrium Ljungberg.
Publicerat 18 augusti, 2020

Vattenhuset öppnar i Curanten

Fastighetsbolaget Atrium Ljungberg har tecknat hyresavtal med Vattenhuset, som flyttar sin verksamhet till nya hälsohuset Curanten i Sickla. 

Vattenhusets nya lokal omfattar drygt 300 kvadratmeter och inrymmer en varmvattenbassäng anpassad för både babysim, simskola och rehabträning. 

– Vi är glada att kunna bidra till att en framgångsrik aktör som Vattenhuset kan fortsätta att utveckla sin verksamhet i Sickla. I Curanten samlar vi aktörer, framstående inom sina specifika områden, för att möjliggöra för synergier mellan de olika verksamheterna. Sickla växer kraftigt och det byggs både bostäder och nya kontorsarbetsplatser i området. Detta kommer att resultera i en ökad efterfrågan på både god vård och förebyggande hälsoinsatser och där ser vi att Curanten kommer att fylla en viktig funktion, säger Charlotta Gustafson, Head of Leasing på Atrium Ljungberg.

[ Annons ]

Vattenhuset har idag verksamheter på flera platser i Stockholm och driver åtta egna badanläggningar specialanpassade för familjer med små barn

– Vi ser fram emot att öppna upp i nya Curanten. Vi är sedan tidigare etablerade i Sickla och har många besökare. Det här blir ett naturligt steg för oss att kunna växa och satsa i området. Att finnas i ett sammanhang med andra aktörer inom hälsa ser vi som en styrka, säger Lisa Michelotti, en av grundarna till Vattenhuset.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]