[ Annons ]

Foto: Gustav Kaiser.
Publicerat 24 juni, 2021

Vasakronan chefsrekryterar

Sofie Borg Landqvist är ny chef handel Stockholm på Vasakronan. Hon kommer närmast från rollen som fastighetschef i affärsområde Stockholm city på samma bolag. 

Sofie Borg Landqvist ersätter Martin Sandgärde som nyligen tillträdde rollen som affärsområdeschef Stockholm Nord. Hon får därmed ansvar för 260 lokaler fördelade på 110 000 kvadratmeter längs stråk som Sergelgatan, Malmskillnadsgatan, Sveavägen, Drottninggatan, Birger Jarlsgatan, Stureplan, Hamngatan, Regeringsgatan samt galleria Skrapan på Södermalm. Sofie Borg Landqvist tillträder sin nya tjänst den 23 augusti.

– Aktiviteten i gatuplan är en viktig del av Vasakronans affär. Under flera års tid har vi jobbat med att utveckla bland annat området runt Sergelhusen och vi jobbar nu vidare med Sergelgatan. Varje stråk och område har sina förutsättningar och sin potential. Vår uppgift är att på kort och lång sikt skapa optimala förutsättningar för aktörer och koncept som vill synas och verka i staden. Målet är att skapa platser där människor vill vara. I det arbetet kommer Sofie ha en viktig roll, säger Ronald Bäckrud, regionchef Stockholm på Vasakronan.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]