[ Annons ]

Agneta Sjölin, sektorchef och ansvarig för Tastory på Fazer Food Services i Sverige. Foto: Petter Cohen
Publicerat 13 december, 2016

Utfodrar Kistas kontorsarbetare från morgon till kväll

Ät gott, laga maten själv, boka jobblunchen i ett eget rum eller handla hem färdig middag. Fazer etablerade i augusti sitt andra Tastory, en restaurang rustad för att serva Kistas kontorsarbetare med allt som har med mat att göra från morgon till kväll.

I den nya lokalen i Kista har ett spännande samarbete vuxit fram med hyresvärden Klövern.

[ Annons ]

– Klövern har gjort hela fastigheten fräsch och modern. Tillsammans med företaget Summit som ligger här bredvid har det varit en satsning från alla tre sidor, gemensamt har vi kommit fram till vilken atmosfär som passar oss. Vi kompletterar varandra, förklarar Agneta Sjölin, sektorchef och ansvarig för Tastory på Fazer Food Services i Sverige.

Hyresgäst: Fazer Tastory.
Verksamhet: Restaurang.
Yta: 650 kvm.
Hyresvärd: Klövern.
Ort: Kista.

Hon förklarar vidare att ärlig, vällagad mat står i centrum för arbetet med Tastory.

– Vårt fokus är på mat, hälsa och hållbarhet och detta genom att att erbjuda kvalitet för alla dagens måltider, med målet att underlätta livspusslet för människor. Vi har hittat en röd tråd som innebär att man ska kunna ha möten på lunchen och samtidigt äta god mat och skulle man inte hinna med att laga middag kan du köpa med dig en låda hem, förklarar Agneta.

Hon menar att det ger ett värde till fastigheter att ha ett bra matkoncept i bottenplan i byggnaden.

Lokalen i Kista erbjuder dessutom kvällsaktiviteter. Kunderna kan boka in en matlagningskurs, där gästerna i slutna sällskap kan lära sig att laga vardagsmat eller ha femkamp i matlagning i ett tvättäkta restaurangkök.

– Det har varit en spännande resa och Klövern och vi har samma slutmål med vårt hyreskontrakt här – ett spännande och modernt matkoncept att erbjuda de andra hyresgästerna i huset och området, säger Agneta.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]