Foto: Shutterstock
Publicerat 9 maj, 2019

Urban Deli öppnar i Stockholms central

Stockholms centralstation breddar sitt matutbud när Urban Deli öppnar en restaurang i norra hallen. Fokus ligger på vegetariska rätter, helt i linje med resenärernas önskemål.

Urban Deli har redan en salladsbar och en matbutik på Stockholms central, men nu öppnar man alltså även en restaurang med bardel. Maten som serveras är modern och streetfood-inspirerad med fokus på gröna råvaror och vegetariska rätter.

[ Annons ]

– Nu kommer vi att kunna erbjuda resenärerna och alla som arbetar i området en trevlig miljö där man kan sitta ner och njuta av en frukost, lunch, after work eller middag, säger Dan Jacobson, vd på Urban Deli.

Raymon Levin, regionchef på fastighetsägaren Jernhusen, menar att den nya restaurangen kompletterar det befintliga utbudet på ett bra sätt.

– Urban Deli har varit hyresgäst på Stockholms Centralstation sedan förra året och är mycket uppskattade. Den nya restaurangen är en utveckling av takeaway-konceptet och ett ypperligt komplement till våra andra restauranger, säger han i en kommentar.

 

 

 

 

 

 

 

 

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]