Foto: Castellum.
Publicerat 30 januari, 2020

United Spaces växer i Stockholm

United Spaces utökar sin yta i centrala Stockholm. Det är byggnaden Stockholm Vatten som får 550 kontorsplatser på 4 100 kvadratmeter.

Det är Castellum som äger såväl Stockholm Vatten som United Spaces, och de nya coworkingutrymmena blir bolagets andra i Stockholm, en ökning med 60 procent mot tidigare.

[ Annons ]

– Vi får dagligen förfrågningar om medlemskap från företag som vi dessvärre inte haft möjlighet att erbjuda plats då vi har full beläggning i Stockholm i dagsläget. Den nya arenan på Torsgatan ger United Spaces möjlighet till att växa och erbjuda ännu flera företag ett nytt hem. Därtill känns det extra roligt att få flytta in i en fastighet som andas historia och har en fantastisk interiör”, säger Yvonne Sörensen Björud, vd United Spaces.

Den nya kontorsytan består av runt 550 kontorsplatser och 28 mötesrum, fördelade på tre plan. Den ritas av arkitekt- och designbyrån Specific Generic och målet är att de K-märkta lokalerna, som ritades av den kända arkitekten Ferdinand Boberg, tillsammans med den nya designen ska blir ett möte mellan historia och framtid. Inflyttning beräknas till september 2020.

– Vi är väldigt glada att få hälsa vårt dotterbolag United Spaces välkomna som hyresgäst. Castellum   äger flera byggnader i området och har som ambition att tillsammans med Stockholms Stad och andra fastighetsägare skapa ett levande område runtomkring Torsgatan, säger Martin Bjöörn, region-vd Stockholm-Norr på Castellum.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]