[ Annons ]

Foto: Tyréns.
Publicerat 24 januari, 2017

Ulrika Francke lämnar som vd på Tyréns

Efter 10 år som vd för samhällsbyggnadsföretaget Tyréns meddelar Ulrika Francke att hon väljer att kliva av rollen som vd. Hon kommer istället att ta en rådgivande roll inom bolaget.

Under Ulrika Franckes tid som vd har företaget växt från 550 till 1900 anställda och verksamheten har expanderat till flera länder.

[ Annons ]

– Jag har varit vd för Tyréns i 10 år och vi har haft en fantastisk utveckling. Jag är oerhört nöjd över allt vi åstadkommit tillsammans i Tyréns, och också lite stolt men nu är det dags för någon annan att fortsätta utvecklingen av bolaget, säger Ulrika Francke i ett pressmeddelande.

Rekrytering av ny vd har påbörjats. Tills vidare fortsätter Ulrika Francke som vd för Tyréns fram till dess att en ny vd är på plats.

– Det är givetvis väldigt tråkigt att Ulrika valt att sluta som vd men vi respekterar naturligtvis hennes beslut. Genom en rådgivande roll i Tyréns fortsätter hon att bidra till bolaget genom sitt kunnande inom samhällsbyggnadssektorn. Det är vi mycket glada för, säger Håkan Larsson, styrelseordförande i Tyréns AB.

Läs Fastighetstidningens intervju med Ulrika Francke från 2013.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]