Ulf Nilsson lämnar vd-posten på D. Carnegie för att "fokusera på andra initiativ". Foto: D. Carnegie.
Publicerat 6 september, 2017

Ulf Nilsson lämnar D. Carnegie

Ulf Nilsson lämnar vd-posten på fastighetsbolaget D. Carnegie. Beslutet bygger på Ulf Nilssons önskan om att fokusera på andra initiativ. Det uppger bolaget i ett pressmeddelande.

Sven Erik Lilleland kommer tillfälligt att ta över vd-posten efter att Ulf Nilsson valt att lämna som vd på det börsnoterade bolaget D. Carnegie & Co. Lilleland har sedan oktober 2016 varit styrelseledamot i bolaget.

[ Annons ]

I ett pressmeddelande uppger D. Carnegie att Ulf Nilsson, efter diskussioner med styrelsen, har bestämt sig för att avgå som vd. Beslutet beskrivs bygga på hans önskan om att ”fokusera på andra initiativ”.

– Vi tackar Ulf för hans många framgångsrika år med bolaget och önskar honom all lycka i framtiden. Ulf har beslutat att han vill fokusera sin tid på andra projekt. Vi är övertygade om att Svein Erik, med stöd av D. Carnegie & Co:s befintliga företagsledning, kommer att fortsätta verkställa affärsplanen och maximera värdet för aktieägarna i D. Carnegie & Co under övergångsperioden, då processen för att hitta en ny vd påbörjas, säger James Seppala, styrelsens ordförande.

D. Carnegie & Co är noterat på Nasdaq Stockholm och har som fastighetsbolag inriktat sig på att äga och utveckla hyresbostäder i miljonprogrammen i Stockholmregionen.

 

 

 

 

 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]