[ Annons ]

Bild: Wihlborgs
Publicerat 27 januari, 2020

Två nya hyresgäster klara för Wihlborgs Prisma

Wihlborgs har skrivit hyresavtal med Assistansbolaget Försäkring Sverige AB och KPMG in i huset. De båda flyttar in i det kommande kontorshuset Prisma den 1 januari 2021.

Assistansbolaget flyttar in på Prismas högsta våning, i 600 kvadratmeter stora lokaler högst upp i Prisma.

[ Annons ]

– Att kunna erbjuda sina medarbetare Helsingborgs absolut bästa arbetsmiljö, en kombination av funktion, tillvaro och anslutning till kollektivtrafik är en förmån vi alltid gett vår viktigaste tillgång, vår fantastiska personal. Genom vår stora tillväxt har våra nuvarande lokaler blivit för små och vi ser med spänning fram emot att flytta in i takvåningen i Helsingborgs nya stadsikon, Prisma, säger Lukas Fryklund, vd på Assistansbolaget.

KPMG flyttar från sitt nuvarande kontor i Terminalen 4 i anslutning till Helsingborg C till 335 kvadratmeter stora lokaler i Prisma.

– Att få vara en del av den moderna mix av företag som kommer att verka i området ser vi som en otrolig möjlighet men också självklart. För KPMG innebär detta ytterligare ett steg i vår digitala utveckling, säger Per Jacobsson kontorschef på KPMG.

När Prisma står klart är det som området Oceanhamnens första kontorshus, med en uthyrningsbar yta på 11 000 kvadratmeter. Bland redan klara hyresgäster märks Helsingborgs nya techhubb Hetchs, som tecknat avtal om 1 900 kvadratmeter på de nedersta våningarna i Prisma, med option på ytterligare 1 800 kvadratmeter. Även revisions- och konsultbyrån EY flyttar till Prisma, i 700 kvadratmeter stora lokaler.

-–Att utvecklas tillsammans med våra hyresgäster är en av Wihlborgs styrkor och jag är därför glad att vi kan hjälpa både Assistansbolaget och KPMG att fortsätta sin utveckling. Vi ser ett stort intresse för Prisma och det ligger helt i linje med den efterfrågan vi ser på attraktiva lokaler där våra kunder vill erbjuda sina anställda en riktigt bra arbetsplats med inspirerande miljö och ett attraktivt läge, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]