[ Annons ]

Foto: Riksbyggen
Publicerat 17 juni, 2019

Trygghetsenkät ska öka trygghet i brf:er

Riksbyggen lanserar den nya tjänsten Trygghetsenkät. Tanken är att hjälpa bostadsrättsföreningar i arbete med ökad trygghet för de boende.

Tjänsten går ut på att en webbenkät skickas till boende i bostadsrättsföreningen. Därefter samlar Riksbyggen in och presenterar svaren till styrelsen, tillsammans med förslag på åtgärder för ökad trygghet för de boende i föreningen.

[ Annons ]

– Många bostadsrättföreningar vill ha verktyg för att öka tryggheten och den sociala hållbarheten. Genom att använda Riksbyggens Trygghetsenkät kan bostadsrättsföreningarna på ett enkelt och effektivt sätt fånga medlemmarnas förslag på åtgärder för ökad trygghet, säger Therese Berg, hållbarhetschef på Riksbyggen.

Riksbyggen har utvecklat tjänsten under en tid och nu, efter pilottester är det alltså dags att lansera den på allvar.

– Vi har fått en väldigt bra återkoppling. Genom Trygghetsenkäten får styrelsen i föreningen en bättre helhetsbild av hur de boende upplever tryggheten. Alla boende får chansen att komma till tals och vara med och påverka sin boendemiljö, även de som kanske inte säger så mycket i vanliga fall, säger Tommy Lampa säljledare, affärsområde fastighetsförvaltning på Riksbyggen.

 

 

 

 

 

 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]