Publicerat 15 augusti, 2017

Trianon rekryterar affärsutvecklingschef från MKB

Nyligen börsnoterade Trianon har rekryterat Anna Heide som ny affärsutvecklingschef. Hon kommer närmast från MKB.

Trianon, som valt att satsa på fastigheter i Malmö, växer kraftigt. Fastighetsbeståndets bokförda värde har växt från drygt 200 miljoner kronor 2006 till 3,8 miljarder kronor i mars 2017. I juni börsnoterades Trianon på First North.

[ Annons ]

Hittills har det varit relativt tyst om bolaget. Vilket lär förändras i och med börsnoteringen.

Därför förstärker man nu med en ny affärsutvecklingschef. Anna Heide kommer närmast från det kommunala fastighetsbolaget i Malmö, MKB Fastighets AB, där hon var CSR-chef. Hon har även erfarenhet från SABO som ansvarig för ett nationellt integrationsprojekt för allmännyttan i Sverige.

– Vi är mycket glada att Anna kommer till Trianon i en spännande nyinrättad tjänst som affärsutvecklingschef. Anna kommer att ha en viktig roll när det gäller att utveckla bolaget vidare i ett fortsatt högt tempo. Hon kommer att vara en stor tillgång både vad gäller vårt fortsatta CSR-arbete och utvecklingsarbetet i den nyförvärvade fastigheten Entré samt i de framtida utvecklingsprojekten ibland annat Rosengård och Sege Park, säger Trianons VD Olof Andersson.

Anna Heide ser fram emot att bidra till Trianons framtida utveckling.

– Jag hoppas kunna bidra med lång och gedigen erfarenhet av fastighets- och stadsutvecklingsfrågor från bland annat. Rosengård. Bolaget är inne i en expansiv fas med stark tillväxt, där hållbarhetsfrågorna är en naturlig del i affären. Att få vara med och driva detta arbete vidare till nästa nivå och mot ett hållbart Malmö är en rejäl utmaning och det ska bli väldigt spännande, säger Anna Heide.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]