[ Annons ]

Erik Karlin, vd, lämnar Tobin Properties.
Publicerat 3 september, 2018

Tobins vd lämnar

Styrelsen i Tobin Properties och bolagets vd Erik Karlin har kommit överens om att Erik Karlin lämnar sin post som vd. Det meddelar bolaget i ett pressmeddelande.

– Erik Karlin är en av grundarna i Tobin Properties och han har gjort mycket goda insatser för att bygga upp bolaget. Bolaget är nu i en fas där man fått en ny huvudägare samtidigt som bolagets fokus för närvarande är att färdigställa befintliga projekt. Styrelsen och Erik har därför enats om att Erik ska lämna sitt uppdrag som verkställande direktör i Tobin Properties. På mina egna och styrelsens vägnar vill jag nu tacka Erik för hans stora engagemang och arbete för bolaget, säger Patrik Essehorn, styrelseordförande i Tobin Properties.

[ Annons ]

Erik Karlin lämnar posten som vd med omedelbar verkan.

– Tobin står väl rustat med en stark organisation, fina projekt i produktion, en spännande portfölj och en ny stark huvudägare som ger goda finansiella förutsättningar att fortsätta utveckla bolaget. Det har varit en spännande resa och nu känns det som ett bra tillfälle att lämna över vd-skapet i Tobin, säger Erik Karlin.

Styrelsen inleder processen att rekrytera en ny ordinarie vd för Tobin Properties. Patrik Mellgren har utsetts till tillförordnad vd i Tobin Properties. Patrik Mellgren kommer närmast från Klövern, där han arbetar som Projektutvecklingschef i Region Stockholm/Mellan.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]