[ Annons ]

Jan-Philip Holzenburg, Marika Elfström och Eric Lind. Foto: TH Real Estate.
Publicerat 7 mars, 2016

TH Real Estate utökar

TH Real Estate har rekryterat tre personer i det nordiska teamet. Rekryteringarna innebär en förstärkning inom analys och transaktion, samt fastighetsutveckling.

TH Real Estate är en fastighetsförvaltare som är specialiserad på globala fastighetsinvesteringar. Nu har det nordiska teamet förstärkts med tre nyanställningar.

[ Annons ]

Jan-Philip Holzenburg anställs som ny Portfolio Manager. Han kommer att ansvara för fastighets- och investeringsanalyser samt arbeta med transaktioner. Jan-Phillip Holzenburg kommer senast från en tjänst på PwC i Stockholm där han har arbetat med fastighetsanalyser och transaktioner.

Eric Lind har anslutit till teamet som Leasing Consultant och ansvarar för uthyrning och utveckling av TH Real Estates detaljhandelsfastigheter i Norden. Han har 25 års erfarenhet av utveckling av butiker och köpcentrum, bland annat som vd för Centrumutveckling.

Marika Elfström stärker teamet som Office Manager. Hon har tidigare erfarenhet som vd-assistent på Cityhold Property AB, som förvaltade delar av Första och Andra AP-fondernas fastighetsinnehav i Europa innan TH Real Estate tog över förvaltningen 2015.

– Vi är nöjda över att ha rekryterat tre mycket kvalificerade personer till vårt team. Rekryteringarna sker som ett led i vår fortsatta expansion i Norden. De tillför värdefulla erfarenheter och kunskaper inom analys och fastighetsutveckling och innebär en viktig förstärkning av vårt erbjudande på den nordiska marknaden, säger Johan Åström, Head of Investment, Sweden, TH Real Estate.

 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Krönikor ]
[ Nyheter ]
[ Reportage ]