Publicerat 5 juni, 2018

Temporär försmak av Region City

På måndagen invigdes Jubileumsplatsen som blir den första publika platsen i Region City. Som en försmak bjuder Jernhusen på en temporär food court.

Jubileumsplatsen är nu en temporär designinstallation av containrar placerade med varierande nivåskillnader där krögarna har sina restauranger. I anslutning till Göteborgs centralstation och framtida Station Centralen för Västlänken ska detta bli Västsveriges mest centrala plats enligt Jernhusen.

[ Annons ]

– Vi är övertygade om att mänskliga möten är grunden för all innovation och tillväxt. Med de nya matkoncepten på Jubileumsplatsen tar vi första steget att öppna platsen och göra den känd för göteborgarna och för resenärerna, säger Urban Hammarlund, regionchef på Jernhusen.

Krögarna som flyttar in sägs representera populär matkultur i Göteborg, allt från lokal seafood till internationell streetfood.

Jubileumsplatsen innehåller också ett odlingsområde och växtexperiment på taket. Och för den vetgirige finns en utställning där det går att följa planerna för Region City.

 

 

 

 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]