[ Annons ]

Fastigheten Gårda 13:6 med centralt läge intill Nya Ullevi.
Publicerat 25 maj, 2020

Technopolis förlänger med Telia

Tack vare ett förlängt avtal med Telia kan det finska fastighetsbolaget Technopolis nu förverkliga sitt koncept för ett stort företagscampus med ett stort serviceutbud i sin fastighet intill Nya Ullevi i Göteborg.

Finska Technopolis, nischade på flexibla kontor och co-workingytor, förvärvade fastigheten Gårda 13:6 med centralt läge intill Nya Ullevi 2016. När nu avtalet med den största kunden Telia är på plats kan bolaget förverkliga planen att  förvandla fastigheten till ett modernt företagscampus med service och smarta lösningar för att underlätta kundernas affärsverksamhet.

– Allting går enligt plan, det har bara tagit mycket längre tid än det från början var tänk. Nu ser vi fram emot att också välkomna nya kunder till vårt campus, säger Johan Herner, Business Unit Director för Technopolis Sverige.

[ Annons ]

I och med att avtalet med Telia är på plats kommer Technopolis att inleda en omfattande ombyggnation av fastigheten. Man utlovar att behålla byggnadens unika förutsättningar samtidigt som teknik och volymer kommer att uppgraderas för att likna de koncept som Technopolis byggt upp på sina företagscampus i ett flertal länder.

– För det första är det glädjande att vi får behålla Telia som kund och ett ankare i fastigheten. Det är precis den typen av kund vi vill ha och som kommer vara otroligt viktig för att göra vårt campus både affärsdrivande och attraktivt för andra kunder. Samtidigt skapas nu möjligheten att äntligen omvandla fastigheten till ett riktigt Technopoliscampus, säger Johan Herner.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]