Publicerat 15 februari, 2017

Tar steget över till beställarsidan

Mikael Bengtsson blir ny produktionschef hos Victoria Park. Mikael, som är civilingenjör, kommer närmast från en befattning som projektchef på Bredablick Fastighetspartner, och har tidigare varit verksam i olika roller inom NCC under en sexårsperiod.

Grattis till ditt nya jobb! Hur känns det?

[ Annons ]

– Det känns mycket bra. Det ska bli väldigt roligt att komma igång med projekten samt den spännande tid som vi har framför oss.

Vilka erfarenheter tar du med dig från din karriär till din nya roll?

– Jag har ju bakgrund från entreprenörssidan samt konsultverksamhet och hoppas såklart att det är en fördel när jag nu sitter mer på beställarsidan. Jag tror också att jag från projekt-ledarrollen blivit bra på att driva processen framåt och inte bli för stillastående.

Vad ser du mest fram emot i din nya tjänst?

– Jag tror att det kommer vara en väldigt varierande roll och även ett mycket lärorikt och utvecklande arbete både för mig själv och Victoria Park.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]