[ Annons ]

Sweden GreenBuilding Council breddar sin styrelse med representanter från bostadssektorn och byggmaterialindustrin.
Publicerat 18 maj, 2011

Sweden GreenBuilding Council breddar sin styrelse

Sweden GreenBuilding Council breddar sin styrelse med representanter från bostadssektorn och byggmaterialindustrin.

Nya ledamöter är Mari Broman vice VD på Riksbyggen, Lars-Erik Edgarsson vd på Weber/Saint-Gobain Byggprodukter AB samt Jan Odelstam vd för Skanska Kommersiell Utveckling Norden. Efter fyllnadsval har också Anette Henriksson från Akademinska Hus tillträtt i styrelsen. Även bland de personliga suppleanterna från varje företag har flera nya namn tillkommit.

[ Annons ]

– De nyvalda ledamöterna bidrar till att bredda styrelsens sammansättning som nu ännu bättre avspeglar den starkt växande medlemskåren.Vi räknar med en stark utveckling av miljöcertifieringar för nyproducerade bostäder det kommande året och byggmaterialindustrin har en viktig roll i att ta fram bra byggvaror och underlag för certifieringarna, säger Bengt Wånggren, vd för Sweden Green Building Council.

En annan stor nyhet är att det nu är billigare för mindre företag att vara medlemmar i Sweden Green Building Council. Medlems- och serviceavgifterna för företag med omsättning under 10 miljoner per år har sänkts till 10 000 kronor per år. Det är med förhoppning om nya engagerade medlemmar och med mycket ny energi och samlad kunskap som Sweden Green Building Council tar sig an ytterligare ett verksamhetsår.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]